ER AMERICAN AKITA RIKTIG RASE FOR DEG?

 

 

Er Am.Akita noe for  deg? Glem historiene du har hørt om Akita og aggresjon -Mennesker er mye mer aggressive.. 

 

 

 

Akitaen har lenge vært kjent for dens lojalitet ,uansett hvordan behandling den har fått hos sin eier.  Denne rasen blir brukt med stor suksess som terapihund, innen for flere sporter som f.eks lydighet, agility, ulike bruks grener(spor, rundering) og selvfølgelig ulike typer jaktformer. Men mest kjent er den som en fantastisk familiehund.

 

Som alle hunder , trenger den sosialisering og trening for å passe inn i hverdag og familielivet.
Sosialisering og trening må man fortsette med hele livet. Men den jobben du legger ned det første året har du igjen for resten av hundens liv.
De må inkluderes i hverdagen , familien og hverdagslige sysler. IKKE stå isolert ute i hundegården hele dagen, å bare bli tatt ut når det er behagelig og passer deg.

 

Som alle hunder , liker heller ikke am.Akita å bli sjefet over av usikre dominante hunder, da kan de svare.. de er sjeldent urettferdige. Men hvem av oss liker vel å møte på mobbere eller tar til oss «dritt» som ikke er fortjent?

 

Behandle en AmAkita med respekt, knyt sterke bånd under valpetiden, bli en tydelig trygg leder i hundens øyne . Den vil gi deg 100 ganger tilbake…. er dette noe du kan klare?
Da kan American Akita være noe for deg.

De er de nydeligste valpene du kan tenke deg, ser ut som små teddy bamser. Men de vokser fort opp til å bli en stor, kraftfull og stolt Am.Akita!!

Så hvis du vil ha en hund som forholder seg liten og søt, er kanskje ikke dette rasen du leter etter.

© 2005-2020 by Jeamara Kennel

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon